Zoeken
Vergelijken
Veilig
Vertrouwd
Vroeger rookten we vlees om ervoor te zorgen dat het langer houdbaar bleef. Rook verdampt de sappen en conserveert het rauwe materiaal zodat moeder altijd vlees uit de voorraadkast kon halen en het gehele jaar vlees kon serveren. Nu is het zo dat we een andere wens willen vervullen met roken- veel mensen houden van de delicate rooksmaak van bijvoorbeeld gerookte zalm, ham en ander gebarbecued vlees. Roken is één van de grootste trends binnen barbecueën. Over het algemeen dien je een keuze te maken tussen smoking dust, houtsnippers en houtblokjes. Smoking dust wordt gebruikt voor koud roken, houtsnippers zijn perfect voor kort roken en houtblokjes zijn ideaal voor het low & slow roken.
Bold BBQ Craft Blend is gemaakt voor een gedurfd rookprofiel met een beetje bijt.n Dit...
Meer informatieWaar roken vroeger slechts noodzakelijk was om het eten goed te houden, gebruiken we de...
Meer informatieKunt u ook zo genieten van een lekkere maaltijd in de tuin? Dan zit u goed met de...
Meer informatieDeze Dual probe thermometer meet tegelijkertijd de kerntemperatuur van uw vlees en de...
Meer informatieDe iKamand brengt de kunst van barbecueën bij lage temperatuur binnen ieders bereik....
Meer informatie